fbpx

Deze verborgen feature van de Dualsense maakt je leven een pak makkelijker!

Eerst en vooral mijn excuses voor de nogal gratuite en naar clickbait ruikende titel. Maar een PlayStation 5-gebruiker heeft onlangs een wel erg handige feature ontdekt waarvan we het bestaan niet afwisten.

Tot voor kort moest ik altijd een paar menu’s doorploeteren om bijvoorbeeld mijn tweede Dualsense-controller uit te zetten wanneer mijn zoon of dochter genoeg Sackboy hadden gespeeld.

Maar een PlayStation 5-gamer heeft op Reddit een manier gezet waarop het verdomd makkelijk is om je controller uit te zetten. 

Het enige wat je hoeft te doen is de PlayStation-toets 10 seconden ingedrukt te houden. Daarna schakelt de controller zich vanzelf uit. Geen idee waarom Sony deze feature niet promoot, maar het is wél verdomd handig!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: