fbpx

Guerrilla Games neemt afscheid van officiële Killzone-website

Het minste wat je van de Killzone-games kan zeggen is dat ze legendarisch, iconisch en vooral een sterke troef waren voor het shootergenre op PlayStation-consoles… En dat we stiekem hoopten op een nieuwe telg in de reeks. Maar of dat er ooit van zal komen?

Guerrilla Games heeft namelijk besloten de officiële Killzone-website offline te halen. Het gevolg hiervan is dat de online servers van de games nog wel actief blijven zodat je nog online kan spelen, je player stats en je ranking data kan checken. Je kan echter geen nieuwe geen clans meer aanmaken of beheren voor Killzone: Shadow Fall en Killzone: Mercenary.

Dear Killzone.com visitor,

The official website for the KILLZONE franchise has retired. Going forward, visitors to Killzone.com will be directed to PlayStation.com.

Thank you to Killzone.com’s many fans and visitors throughout the years for their enthusiasm and support.

Sincerely,

Guerrilla

Moeten we nu echt wel vrezen dat er geen vervolg meer komt in de reeks?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: