fbpx

Nieuwe gameplay van PS5-exclusive Returnal

Returnal

Bij de launch van de PS5 konden we niet echt rekenen op een pak exclusives. Traag maar zeker komt daar binnenkort verandering in. In maart verschijnt immers ontwikkelaar Housemarques nieuwste telg genaamd Returnal.

In een nieuwe episode van hun Housecast tonen Mikael Haveri (marketing manager) en Harry Krueger (game director) een kleine 10 minuten gameplay van hun nieuwe project. 

Housemarque, gevestigd in Finland, is geen onbekende in het wereldje. We durven wel vermoeden dat zo goed als elke PS4-gamer met een PS+ abonnement in het verleden geproefd heeft van titels als Resogun, Dead Nation en Alienation.

Al vallen deze titels, zoals je uit de video kan afleiden, niet te vergelijken met Returnal natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Nieuwe gameplay van PS5-exclusive Returnal'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: