fbpx

Nieuwe Developer Diary geeft inkijk in de grafische stijl van The Medium

Ik ben verre fan een fan van horrorfilms. Het heeft te maken met het vierde leerjaar en Chucky, maar verder ga ik jullie er niet mee vervelen. Op een of andere manier vind ik het toch interessant om dit type games te volgen.

Eentje waar ik al een tijdje naar uitkijk, is The Medium. Een game die eigenlijk samen met de Xbox Series X had moeten uitkomen, maar waar de ontwikkelaars iets meer tijd nodig hadden om de game volledig af te werken.

In een nieuwe developer diary vertellen de mensen van Bloober Team waarom ze gekozen hebben voor de specifieke grafische stijl die de game nu heeft. Verder gaan ze in op het kleurgebruik wat bepaalde emoties zou moeten oproepen bij de spelers.

Een interessant weetje is dat de muziek mee is gecomponeerd door Akira Yamaoka. Deze man kennen we van het fantastische Silent Hill.

The Medium verschijnt over een dikke twee weken, op 28 januari op precies te zijn, voor Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: