fbpx

Call of Duty Black Ops Cold War krijgt volgende week content-update

Ik heb ondertussen al heel wat uren versleten in de online multiplayer van Cold War. Voorlopig zit ik helemaal in Nuketown-modus. Waarom? Wel om eerlijk te zijn ben ik geen grote fan van de bestaande mappen, en is er weinig keuze qua content. Maar daar komt volgende week verandering in.

Via hun blog laat het team van ontwikkelaar Treyarch weten wat we volgende week mogen verwachten aan nieuwe content voor Cold War..

Om te beginnen werden reeds twee nieuwe multiplayer spelmodi, namelijk Gunfight Blueprints en Fireteam: Dirty Bomb Duos toegevoegd, aangevuld met de 24/7 playlists Raid en Crossroads Strike.

Op donderdag 14 januari mogen we voor de Fireteam-modus de map Sanatorium verwelkomen. Hopelijk worden we daar allemaal alvast prettig gestoord van.

Qua spelmodi mogen we rekenen op Drop Kick, een 6 vs 6-modus, waarin we een koffer moeten  bemachtigen met daarin nucleaire codes. Eens je daar in slaagt kan je je wel enkel nog verdedigen met een krachtig pistool. Net zoals in VIP Escort moeten je makkers je lijf en leden dan wel beveiligen.

Zombies-fans kunnen dan weer rekenen op de Cranked-modus. Laat ons zeggen de gekende Cranked-modus maar dan met een twist… In Cranked zal je nu niet sterker en sneller worden maar zelf veranderen in een zombie als je niet binnen een bepaalde tijd zombies uitschakelt.

Als afsluiter kunnen PlayStation-gamers nog rekenen op Raid dat aan Onslaught zal toegevoegd worden als speelbare map.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: