fbpx

Start Stranger Things seizoen 4 al in augustus?

Ik ben fan van Stranger Things en wat mij betreft was seizoen drie het  beste tot nu toe. Niet meer dan logisch dus dat ik uitkijk naar het vierde seizoen. En als ik het internet mag geloven, dan moet ik niet zo lang meer te wachten.

Netflix zelf heeft nog niet officieel gecommuniceerd over een mogelijke startdatum. Maar volgens Netflix’ Twitter-account Netflix Updates zou op 21 augustus het vierde seizoen van start gaan op de streamingdienst.

Ik hou mijn zak met chips (zout en geribbeld) alvast bij de hand tegen dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d