fbpx

De World Series of Warzone keert terug

De grootste Call of Duty Warzone-competitie op de p-LAN-eet, de World Series of Warzone, keert terug in 2024, met meer wedstrijden en een Global Final-format dat is ontworpen om de intensiteit voor de prijzenpot van $1 miljoen op te voeren. 

Het toernooi is toegankelijk voor spelers van over de hele wereld die zich registreren op FACEIT. De online kwalificatierondes worden gehouden van vrijdag 24 mei om 18:00 uur tot zondag 26 mei om 23:59 uur. Na deze kwalificatierondes zullen tientallen trio’s uit Latijns-Amerika (Midden en Zuid), EMEA, Noord-Amerika en APAC het tegen elkaar opnemen.

Voor deze 2024-editie is rekening gehouden met de feedback van spelers en zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. De trio’s zullen vaker tegen elkaar strijden voor nog meer spektakel, terwijl de spelparameters worden aangepast om spanning te garanderen. Hieronder vind je een overzicht met de details van het toernooi.

Tot slot zal de World Series of Warzone 2024 de YoloSolo niet vergeten. Deze competitie wordt gehouden vóór de trio’s en biedt 50.000 dollar aan de winnaar. De rest van de prijzenpot wordt gereserveerd voor het hoofdtoernooi, waardoor de inzet hoger wordt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder