fbpx

Modern Warfare III en Warzone: alle info over Season 4

Call of Duty: Modern Warfare III en Warzone, Season 1 Reloaded

Bereid je voor op Season 4 met drie gloednieuwe Core 6v6-maps, een Unstable Rift om te verkennen in Modern Warfare Zombies en een Urzikstan-mysterie om op te lossen voor een mogelijk explosief countdown-event. Verwacht een groot aantal nieuwe Warzone-functies, iconische nieuwe wapens, meer Aftermarket Parts, nieuwe Operators en meer.

Laat zien wat je waard bent vanaf dinsdag 29 mei om 18u00 op alle platformen.

Modern Warfare III:
  • Felle lichten, grote steden: ervaar het neon-nachtleven in Tokio en ga naar de lichtstad met een Parijs rendez-vous, voordat er leuke tijden aanbreken in de kabelbaan wanneer Incline halverwege het seizoen arriveert, en er zijn tentakels in overvloed door een buitenaardse plaag in Das Haus.
  • Fan favorite Demolition Mode, Hyper Cranked en de chaosveroorzakende Havoc-modus komen allemaal naar MWIII dit seizoen. Headshots Only, Mutation en Killstreak-gerichte Playlist Modifiers komen er ook aan, samen met andere modi.
  • Season 4 Ranked Play: verwacht weer een volledig seizoen, met gloednieuwe beloningen om te verdienen en al je vrijgespeelde Season 3 items content om te claimen op 29 mei.

Beheers Killstreaks met gemak met het nieuwe Mission Control Vest, regenereer je health sneller met de nieuwe Compression Plate en verwoest het slagveld met vier nieuwe verwoestende Killstreaks.

Warzone:
  • De bunkers van Urzikstan openen zich op nieuwe en intrigerende manieren en na de ontdekking van een DNA-bom lijkt Popov Power onveranderd. Voorlopig.
  • Verwacht een extra secundair ontsnappingsluik bij het verkennen van de bunkers in heel Urzikstan, samen met extra Gulag-silovarianten, die nieuwe manieren bieden om je 1v1 duel voor herplaatsing te benaderen.
  • Royale Solos terugkopen? Specialist en Tac Sprint Perks op Urzikstan? Een nieuwe UTV? Hot Zones en Redacted Weapons? Call of Duty: Warzone Challenges? Battle Royale is helemaal terug!

De heropleving van Ranked Play gaat door op Rebirth Island, met nieuwe Skill Division-beloningen om voor te grinden.

Zombies:

Leer de geheime ingangen tot de Unstable Rift en trotseer intense golven van zombiehordes totdat elke ondode is gedood of je team is overweldigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder