fbpx

Story Trailer van Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring Shadow of the Erdtree

In onze Pragalicious-crew zit er iemand op hete kolen. High_LordWolnir is méér dan klaar voor de Story Trailer van Elden Ring: Shadow of the Erdtree.

Hij gaat dan net zoals veel andere Elden Ring-fanaten om 17u00 klaarzitten om de première van Shadow of the Erdtree live mee te maken. Via X maakte ontwikkelaar From Software namelijk bekend dat we straks nieuwe info én beelden mogen verwachten.

De trailer zelf gaat een dikke drie minuten duren, dus maak jullie borst maar al nat! De verse Story Trailer van Elden Ring: Shadow of the Erdtree is hieronder te bekijken.

Pragalicious wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen zodat we deze website kunnen onderhouden en verbeteren.

Interesse in de Elden Ring: Shadow of the Erdtree Collector’s Edition of toch de standaard versie? Pre-order beide versies via onder andere Coolblue.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder