fbpx

Larian Studios opent nieuwe studio in Polen

Baldur's Gate 3

Larian Studios, bekend van het populaire Baldur’s Gate 3, heeft officieel bekendgemaakt dat ze een nieuwe studio openen in Warschau, Polen.

Deze nieuwe locatie, Larian Studios Warsaw, is de eerste vestiging in Polen en de zevende wereldwijd voor het bedrijf. De Poolse studio zal een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van twee nog aan te kondigen games van Larian.

“We werken momenteel aan twee zeer ambitieuze RPG’s. Door ons team uit te breiden en een nieuwe studio te openen in het hart van de levendige Poolse game-industrie, kunnen we onze visie nog beter realiseren,” aldus Larian Studios. Het hoofdkwartier van Larian blijft in België, terwijl andere studio’s verspreid zijn over onder andere het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Canada.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder