fbpx

Setfoto’s van The Last of Us seizoen twee tonen Ellie, Dina en Shimmer

The Last Of Us Streamz HBO Series

Recentelijk zijn er online nieuwe setfoto’s opgedoken van het tweede seizoen van The Last of Us.

Op de foto’s zien we Ellie (vertolkt door Bella Ramsey), Dina (gespeeld door Isabela Merced) en Shimmer, een paard. Ook Ellie’s rugzak, met een opvallend raketspeldje, is zichtbaar – een herkenbaar detail voor de fans van The Last of Us: Part 2. Daarnaast geven de foto’s een duidelijk beeld van de nagebouwde locatie Capitol Hill.

De showrunners van de serie, die gebaseerd is op de gelijknamige games, hebben bevestigd dat het verhaal van The Last of Us: Part 2 over meerdere seizoenen wordt verspreid. Hoeveel seizoenen dit precies zullen zijn, is nog onduidelijk. Het blijft ook een vraag of de serie de narratieve structuur van de game volgt of een eigen weg inslaat. Het tweede seizoen wordt in de loop van 2025 verwacht.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder