fbpx

Uitgebreide trailer voor House of the Dragon Season 2

House of the Dragon

Vanaf 16 juni kunnen we kijken naar het tweede seizoen van House of the Dragon. De prequel op het epische (met een verschrikkelijk einde) Game of Thrones. In België kan je deze bekijken via Streamz van Telenet als je daar zin zou in hebben.

De 2min37 durende trailer moet ons alvast zin geven in dit tweede seizoen. Als dat al nodig zou zijn want ik ben er helemaal klaar voor.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder