fbpx

Lange trailer voor Westernfilm Horizon: An American Saga – Chapter 1

Horizon: An American Saga – Chapter 1

In mijn jonge jaren was ik absoluut fan van Westerns! Cowboys en indianen die het met mekaar uitvochten, outlaws en Mexicanos, epische battles zoals in The Alamo, Gettysburg en Gods and Generals, en uiteraard acteurs als John Wayne, Clint Eastwood en zo kan ik er nog tig opnoemen. Dezer dagen is het heel wat minder…

Ik ben dan ook heel benieuwd naar Horizon: An American Saga – Chapter 1 van Kevin Costner (Dances with Wolves). Wat ik nog graag meegeef aan de fans van het genre: de serie 1883 op Streamz is een dikke aanrader (met een heel mooi einde).

In de grote traditie van de iconische westerns van Warner Bros. Pictures onderzoekt Horizon: An American Saga de aantrekkingskracht van het Oude Westen en hoe het werd gewonnen en verloren door het bloed, zweet en tranen van velen.

Het ambitieuze filmavontuur van Costner beslaat de vier jaar van de Burgeroorlog, van 1861 tot 1865, en neemt het publiek mee op een emotionele reis door een land dat in oorlog is met zichzelf, ervaren door de lens van families, vrienden en vijanden die allemaal proberen te ontdekken wat het echt betekent om de Verenigde Staten van Amerika te zijn…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder