fbpx

The Lord of The Rings: The Rings of Power S2 start 29 augustus

lord-of-the-rings-rings-of-power

Zelf haakte ik na de eerste aflevering af van The Lord of The Rings: The Rings of Power. Maar als jij wel fan bent, noteer dan 29 augustus alvast in je agenda. Waarom? Omdat dan het tweede seizoen te bekijken is op Amazon Prime Video.

Sauron is teruggekeerd.Uitgeworpen door Galadriel, zonder leger of bondgenoot, moet de opkomende Dark Lord nu vertrouwen op zijn eigen sluwheid om zijn kracht weer op te bouwen en toezicht te houden op de creatie van de Rings of Power, die hem in staat zullen stellen om alle volkeren van Midden-aarde te binden aan zijn sinistere wil.

Voortbouwend op de epische omvang en ambitie van seizoen 1, duikt seizoen 2 van Amazon’s The Lord of the Rings: The Rings of Power dompelt zelfs de meest geliefde en kwetsbare personages onder in een opkomende vloed van duisternis en daagt elk personage uit om zijn plaats te vinden in een wereld die steeds meer op de rand van onheil komt te staan.

Elfen en dwergen, orcs en mensen, tovenaars en Harfoots… terwijl vriendschappen onder druk komen te staan en koninkrijken uiteen beginnen te vallen, zullen de krachten van het goede steeds dapperder vechten om vast te houden aan wat voor hen het allerbelangrijkst is… elkaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder