fbpx

Guild Wars 2: Secrets of The Obscure eindigt 21 mei met The Midnight King

Guild Wars 2

Het lijkt er een beetje op dat Guild Wars 2 wat in de vergeethoek geraakt is. Of heb ik dat fout? Guild Wars 2-spelers die hebben alvast iets om naar uit te kijken op 21 mei.

De climaxversie van Secrets of the Obscure lanceert op 21 mei. Dit gratis voor alle bezitters van de uitbreiding. Dit afsluitende hoofdstuk van Guild Wars 2’s 2023-uitbreiding, getiteld “The Midnight King”, bevat een reeks nieuwe gameplay-uitbreidingen, waaronder de spannende finale tussen de Astral Ward en het buitenplanse Kryptis.

Er staat spelers een episch nieuw meta-evenement in de open wereld te wachten op de Inner Nayos-kaart, die hen naar de poorten van de Citadel van Zakiros brengt. Om de uitrusting van de helden te verbeteren, kan het legendarische pantser dat werd geïntroduceerd in de update “Realm of Dreams” worden geüpgraded naar een visueel verbluffende tweede niveau, en nieuwe relikwieën vergroten de mogelijkheden om personages te bouwen.

Naast het laatste hoofdstuk van de uitbreiding bevat deze release ook The Lonely Tower, een nieuwe Fractal of the Mist in de unieke instance encounter-speltype van Guild Wars 2 voor vijf spelers.

Er staat een nieuwe eindbaas klaar in Convergences, de epische 50-speler PvE-actie van SotO, en er is een veel moeilijkere uitdagingsmodus voor alle Convergences-bazen toegevoegd om spelers de mogelijkheid te geven hun vaardigheden te tonen tegen het beste wat de Kryptis te bieden hebben.De beloningen uit de Wizard’s Vault zijn vernieuwd en er is een nieuwe UI-update toegevoegd waarmee spelers de kleur en vorm van hun richtkruis kunnen aanpassen terwijl ze de Action Camera gebruiken, en andere in-game verdienbare goodies ronden de prijzen af.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder