fbpx

The Elder Scrolls Online-update en Endless Archive nu beschikbaar op consoles

De basisgame-patch van The Elder Scrolls Online Update 40 is nu beschikbaar op Xbox en PlayStation consoles.

Deze update introduceert een geheel nieuwe PvE-uitdaging, Endless Archive, evenals een groot aantal nieuwe functies en toevoegingen aan The Elder Scrolls Online. Update 40 en Endless Archive komen op 14 november uit op Xbox- en PlayStation-consoles. Meer details over Endless Archive en Update 40 vind je hieronder.

Endless Archive is een gloednieuwe PvE-uitdaging met een unieke, eindeloze kerkerachtige activiteit die gratis is voor alle ESO-spelers. Spelers vechten zich een weg door dynamische en willekeurig gegenereerde levels vol monsters en eindbazen. Spelers kunnen ervoor kiezen om het alleen te doen of samen met een medespeler of metgezel om vier cycli te voltooien (elk bestaande uit drie levels en een eindbaasgevecht) met een laatste en vijfde eindbaasgevecht om een Arc te voltooien.

Daar houdt de uitdaging niet op, want spelers kunnen zich verder verdiepen in meer Stages, Cycles en Arcs, waarbij de moeilijkheidsgraad geleidelijk toeneemt naarmate ze verder komen. Naarmate spelers verder komen, ontgrendelen ze een heleboel unieke beloningen die je bij geen enkele andere activiteit in het spel vindt. Dit omvat een breed scala aan verzamelobjecten, waaronder een mount, huisdier, cosmetica en gloednieuwe Class sets.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d