fbpx

ParadiZe Project wordt Welcome to ParadiZe en introduceert zombie-hacking

Welcome to Paradize

Nacon heeft de definitieve naam aangekondigd van hun nieuwe zombie-game: Welcome to ParadiZe. 

Tegelijk met deze aankondiging is een nieuwe trailer verschenen, die focust op één van de voornaamste mechanics in de game: zombie-hacking. In deze nieuwe soort game moeten spelers alleen of samenwerkend met twee tot vier spelers vorderen in een eigenaardige, op het verhaal gerichte open wereld.

Spelers moeten leren hoe ze moeten overleven door het beheersen van diverse game-mechanics, zoals crafting, kampverdedigen, vechten en het hacken van zombies om ze van vijanden in bondgenoten te veranderen.

Beetje moe van de Apocalyps? Maak je leven makkelijker met behulpzame zombies, klaar om de sufste klusjes voor je te klaren. De miljardair, uitvinder, playboy en filantroop Jeff Tusk nodigt je uit in Paradize, waar je als overlever je zorgen even kunt vergeten. Met de innovatieve Zombot Hacking Helmet van Tusk Industries, kun je de controle nemen over elk type zombie en lekker onderuitgezakt de Apocalyps overleven in je eigen kleine hoekje van het paradijs.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d