fbpx

Kijk vanavond om 18u00 naar de nieuwe Nintendo Indie World

Nintendo Indie World

Liefhebbers van goeie Indie-games houden hun agenda best vrij vanavond om 18u00. Want dan zendt Nintendo een nagelnieuwe Indie World uit.

Vanavond, dinsdag 14 november 2023, om 18:00 uur wordt de nieuwe Indie World-presentatie uitgezonden. De presentatie duurt zo’n 20 minuten en bevat nieuwe aankondigingen en updates over indiegames die naar de Nintendo Switch komen.

Bekijk de livestream via onderstaande YouTube-video:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: