fbpx

The Legend of Zelda live-action film aangekondigd door Nintendo

Na het gigantische succes van de Super Mario-film hebben ze de smaak te pakken gekregen bij Nintendo. Hoog tijd voor een live-action film rond dat andere Nintendo-icoon; Zelda.

Voor de goede orde, we hebben het dan wel over de Super Mario Bros. Movie (2023) en niet dat misbaksel van een live action Super Mario Bros. film.

Voor de verfilming van de live-action versie van The Legend of Zelda werkt Nintendo samen met Sony Pictures om Zelda naar het witte doek te brengen. Regisseur Wes Ball van Kingdom of the Planet of the Apes gaat de film regisseren. De Legend of Zelda-film zal ook worden geproduceerd door Avi Arad, lange tijd Spider-Man-producent.

Ik werk al jaren aan de live-action film van The Legend of Zelda met Avi Arad, die al vele megahits heeft geproduceerd,” zei Nintendo’s Shigeru Miyamoto in een persbericht. “Ik heb Avi gevraagd om deze film samen met mij te produceren en we zijn nu officieel begonnen met de ontwikkeling van de film, waarbij Nintendo zelf nauw betrokken is bij de productie.Het zal nog wel even duren voordat de film af is, maar ik hoop dat jullie ernaar uitkijken.

Ik ben al benieuwd wie de rol van Zelda en Link gaat spelen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d