fbpx

Het allerbeste Valorant-team van België? Dat is KRC Genk Esports!

Red Bull

Gisteren verdedigden vier esportsteams de eer van hun school op de Belgische finale van Red Bull Campus Clutch – het grootste Valorant-toernooi voor studenten ter wereld – in Howest Kortrijk. En het is team KRC Genk Esports dat een plekje in de wereldfinale wist te bemachtigen.

Het allerbeste VALORANT-team van België? Dat is KRC Genk Esports! Ze wonnen de spannende finale van Red Bull Campus Clutch in Howest in Kortrijk. Ze versloegen team Osiris uit Hasselt en mogen later dit jaar ons land verdedigen in de Red Bull Campus Clutch World Final in het Turkse Istanboel.

Dat is de apotheose van het wereldwijde Valorant-toernooi waarin studententeams van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen.

In België werden de voorbije weken vier online qualifiers georganiseerd, gevolgd door de nationale finale met de vier beste teams in The Penta.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d