fbpx

Streamz breidt aanbod uit met het beste van Paramount+

Paramount+ Streamz

Streamz pakt stevig uit met de aankondiging dat de content van Paramount+ vanaf eind 2023 beschikbaar zal zijn op de Vlaamse streamingdienst.

De laatste maanden waren er al enkele titels te zien van Paramount+ op Streamz, maar beide partijen hebben nu een nieuwe licentie overeenkomst afgesloten. Hierdoor krijg je als abonnee vanaf december content voorgeschoteld van Paramount Pictures, CBS Studios en Showtime.

Concreet wil dit zeggen dat recente topreeksen zoals Poker Face, Star Trek: Strange New Worlds, 1923 en Rabbit Hole met Kiefer Sutherland te zien zullen zijn op de streamingdienst. Maar ook legendarische klassiekers zoals Twin Peaks, The Affair en Deadwood maken hun intrede.

Vanaf 2024 kunnen we ook uitkijken naar de nieuwste Paramount+ reeksen, die tegelijkertijd met de VS zullen verschijnen. Deze zullen later aangekondigd worden.

Ook voor de jongste kijkers is er goed nieuws. Want ook PAW Patrol, Dora the Explorer en Blaze en de Monsterwielen maken hun intrede.

Streamz abonnees krijgen dus vanaf december toegang tot de Paramount+ televisiereeksen. Deze worden integraal en zonder meerkost geïntegreerd in hun huidige abonnement. Als dat geen goed nieuws is!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: