fbpx

Kom kijken naar het grootste Valorant tornooi ter wereld, met afterparty

Red Bull

Op dinsdag 7 november 2023 verdedigen vier e-sportsteams de eer van hun school op de Belgische finale van Red Bull Campus Clutch in Howest Kortrijk: het Limburgse Osiris, KRC Genk Esports, VUB Gaming uit Brussel en UGent Esports.

Dat laatste team zorgt ook voor een primeur: voor de eerste keer speelt ook een vrouw mee om de titel!

Na vier online qualifiers is het dinsdag 7 november 2023 eindelijk zover: de Belgische finale van Red Bull Campus Clutch. Lees als: de coolste potjes VALORANT, 5 tegen 5, op hoog niveau. Midden op de campus van Howest in Kortrijk.

Met vier teams van over heel Belgie: UGent Valorant, het Limburgse Osiris, KRC Genk Esports en VUB Gaming uit Brussel. VALORANT pro player Scream en zijn goede vriend Beasty_Pride verslaan samen met Internetheld Abulic alle games live. De winnaar wordt daarna gevierd in Campuscafé De Villa.

Meer info op de website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d