fbpx

OG Fortnite-seizoen eindelijk van start!

OG Fortnite

Er werd de afgelopen dagen al genoeg naar gehint, maar het nieuwe OG Fortnite-seizoen is eindelijk van start gegaan!

Nadat je de forse update hebt binnengehaald vlieg je met OG Fortnite terug in de tijd naar Chapter 1, seizoen 5. Elke week krijgen we een nieuwe update voorgeschoteld waarna ook het eiland wordt geteleporteerd naar een ander seizoen uit Chapter 1. Zo vliegen we op 9 november naar seizoen 6 waarin Loot Lake omhoog vloog.

Dit OG-seizoen duurt slechts één maand en in de Battle Pass zitten maar vijftig levels. Wel zitten er in deze Battle Pass enkele unieke skins. Denk daarbij aan een combinatie van Little Whip en Peely.

Uiteraard keren ook enkele iconische wapens terug zoals de Assault Rifle, Hunting Rifle en de OG Pump Shotgun terug. Ook de Damage Trap, Grappler en Boogie Bomb maken hun rentrée. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat we legendarische locaties opnieuw kunnen bezoeken. Denk daarbij aan Frosty Flights, Greasy Grove en Tilted Towers!

Alle info over welke seizoenen uit het verleden er op het programma staan, vind je op de officiële website van Fortnite.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: