fbpx

Nieuwe Mortal Kombat 1 gameplay-trailer belicht Invincible’s Omni-Man

Mortal Kombat 1

Warner Bros. Games heeft een nieuwe Mortal Kombat 1-gameplaytrailer uitgebracht waarin downloadbare content (DLC) gastvechter Omni-Man in de kijker wordt gezet.

Omni-Man, ook bekend als Nolan Grayson, komt uit de buitenaardse wereld Viltrum en heeft lang gevochten om zijn geadopteerde thuisland, de aarde, te beschermen als een van de machtigste kampioenen van de planeet.

Hij voedde zelfs zijn zoon op, de held die bekend staat als Invincible (Mark Grayson), om in zijn voetsporen te treden en zijn nalatenschap voort te zetten. Maar de ware missie van de Viltrumite-krijger was nooit welwillendheid – het was verovering. En het Viltrum-rijk, hongerig naar uitbreiding, is niet van plan te stoppen bij Earthrealm.

Omni-Man wordt op 9 november toegevoegd aan de Mortal Kombat 1-selectie als onderdeel van de vroege toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door wereldwijde beschikbaarheid op 16 november.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d