fbpx

Ubisoft maakt pc specs voor Assassin’s Creed Mirage bekend

Alle fans van Assassin’s Creed kijken vol ongeduld uit naar de release van Mirage, het nieuwste spel uit de serie dat over iets meer dan twee weken verschijnt. In afwachting daarvan kunnen pc-gamers alvast kijken of hun hardware klaar is voor de strijd.

Naast de pc specs maakte Ubisoft ook bekend over welke features de pc-versie van Assassin’s Creed Mirage zal beschikken. Zo is er onder meer een uncapped frame rate, zijn er in-depth customization opties, is er ondersteuning voor ultrawide monitoren en is er een in-game benchmark voor prestatieanalyse.

De pc specs vallen behoorlijk goed mee. Enkel wie de game in 4K-resolutie op ultra settings wilt spelen, zal een straffe GPU in huis moeten hebben. Dat je ‘slechts’ over 40 GB aan vrije ruimte op je SSD moet hebben, bewijst dat de game niet zo’n grote omvang zal hebben.

Assassin’s Creed Mirage zal op 5 oktober verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: