fbpx

Het verhaal staat centraal in nieuwe Avatar: Frontiers of Pandora trailer

Avatar: Frontiers of Pandora is geen nieuwe film in de Avatar-saga maar wel een nieuwe game van Ubisoft gebaseerd op datzelfde universum. Binnenkort kunnen we zelf de unieke wereld van Avatar betreden.

In deze nieuwe trailer ontdekken we alvast meer over het verhaal van deze nieuwe titel. Kruip in de huid van Na’vi en verken de westelijke grens in Avatar: Frontiers of Pandora.Je speelt als een kind van twee werelden, geboren als Na’vi maar opgevoed door de RDA.

Vijftien jaar na je ontvoering ben je vrij en moet je opnieuw contact maken met je verloren erfgoed. Ontmoet nieuwe Na’vi-clans, leer hun manieren en sluit je bij hen aan om Pandora te beschermen tegen de RDA.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: