fbpx

WEDSTRIJD | Crime Boss: Rockay City

Crime Boss: Rockay City

Crime Boss: Rockay City? Da’s een misdaadgame geïnspireerd op de jaren 90, compleet met een aantal van de grootste sterren uit die tijd, waaronder Michael Madsen, Kim Basinger, Danny Glover, Chuck Norris en Vanilla Ice.


Stap in de schoenen van toekomstig stermisdadiger Travis Baker (Michael Madsen) en probeer de nieuwe koning van Rockay City te worden. 

In de roguelike single player campagnemodus gebruik je zowel strategie als vuurkracht om sluwe overvallen te plegen en terrein te winnen van rivaliserende bendeleiders – en dat allemaal terwijl je uit handen van de hardnekkige Sheriff Norris (Chuck Norris) moet zien te blijven.

Werk samen met je team van planners en handlangers, en ontdek via spannende flashbackmissies hoe iedereen is beland in Rockay City. Of vorm je eigen bende in online PvE-multiplayer en werk samen om gewaagde overvallen te plegen.

Crime Boss: Rockay City is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.


Wil jij vechten aan de zijde van Danny Trejo en de zijnen? Dan heb je geluk, want wij geven namelijk een digitale PS5-versie weg, inclusief een extra code voor alle DLC! !

Doe mee via Instagram en zorg dat je ons volgt via al onze sociale mediakanalen. Zo blijf je op de hoogte van toekomstige wedstrijden!

De wedstrijd loopt tot en met 17/09/2023 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: