fbpx

We kennen de releasedatum van Total War: Pharaoh

SEGA en The Creative Assembly Limited hebben aangekondigd dat Total War: Pharaoh op 11 oktober 2023 digitaal wordt uitgebracht, met een fysieke Limited Edition die op 23 oktober 2023 in Europa verschijnt.

In Total War: Pharaoh worden we ondergedompeld in de turbulente gebeurtenissen van het Egyptische Nieuwe Rijk, waarin we het lot bepalen van drie grote culturen – de Egyptenaren, de Hettieten en de Kanaänieten – terwijl we vechten om te overleven tijdens de catastrofale ineenstorting van het Bronzen Tijdperk.

Hieronder al even de pc specs waaraan je machine moet voldoen:

Minimum: 
OS: Windows 10 64-Bit  
Processor: Intel i3-2100 / AMD FX-4300
Memory: 6GB
Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD R9 270
DirectX: Version 11
Storage: 50GB available space 

Recommended:
OS: Windows 10 64-Bit 
Processor: Intel i5-6600/Ryzen 5 2600X 
Memory: 8GB
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD RX 480
DirectX: Version 11
Storage: 50GB available space

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: