fbpx

Baldur’s Gate 3: Launch Party – An animated short video

Ik zit net geen 50 uur in Baldur’s Gate 3 en wat ik alvast heb geleerd is dat elk personage zijn “kantje” heeft. Goed en slecht, streken of geen streken en zo zijn ze allemaal uniek. Wat het onderlinge verhaal op zich dan weer heel bijzonder maakt.

Wat dit betekent wanneer je hen samenbrengt voor een feestje naar aanleiding van de succesvolle launch van de game, dat zie je in onderstaande video.

Gelukkig voor mij deze keer maakten Lae’Zel en Shadowheart geen ruzie op het feestje want als die dames boos zijn op mekaar…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: