fbpx

Final Fantasy XVI komt dit jaar waarschijnlijk nog naar pc

Final Fantasy XVI 16

Voorlopig is Final Fantasy XVI enkel beschikbaar op PlayStation 5. Maar daar zou dit jaar nog verandering in kunnen komen.

Dat nieuws werd niet alleen bevestigd door uitgever/ontwikkelaar Square Enix maar ook door producer Naoki Yoshida. Dit middels een videoboodschap op Twitter. Daarbovenop liet hij ook verstaan dat we minstens twee DLC’s mogen verwachten.

Wat vooral sterk naar voren kwam, was dat mensen meer van Valisthea’s verhaal wilden zien en meer tijd met haar inwoners wilden doorbrengen,” zei hij. “Om hieraan tegemoet te komen, is het ontwikkelteam begonnen aan twee afleveringen van betaalde DLC.”

Wanneer de DLC en de pc-versie zouden verschijnen kon hij niet bevestigen, maar hij hoopt alleszins nog dit jaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: