fbpx

Charles Leclerc daagt je uit in nieuwe Pro Challenge in EA Sports F1 23

F1 23-spelers mogen alles uit de kast halen voor een nieuwe Pro Challenge met niemand minder dan Charles Leclerc als uitdager. 

Charles wie? Tja, als je geen F1-fanaat bent, net als ik, dan ken je deze kerel misschien niet. Dus wie is Charles Leclerc? Hij maakte in 2018 zijn Formule 1-debuut bij het team van Sauber. Vanaf 2019 rijdt Leclerc voor Ferrari. In 2016 werd hij lid van de Ferrari Driver Academy, het opleidingsprogramma van het Formule 1-team Ferrari. En jij kan het dus tegen hem opnemen in F1 23.

Vorige week konden F1-spelers het in EA Sports F1 23 opnemen tegen Max Verstappen op Circuit Zandvoort in de allereerste Pro Challenge. Vanaf nu tot en met 11 september hebben zij ook de mogelijkheid te racen tegen Charles Leclerc.

Het doel? Zijn snelste virtuele rondetijd van 1:20:151 overtreffen. Als spelers hierin slagen, ontvangen zij de exclusieve helm die Leclerc droeg in Monza tijdens de FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2023.

Pro Challenges vormen een nieuw onderdeel in de F1-gameserie en geven spelers de mogelijkheid om direct tegen hun favoriete coureurs te racen.

Naast deze uitdaging heeft Scuderia Ferrari een speciale livery, helmen en race-outfits onthuld voor de race in Italië om het race-DNA van het merk en de historische overwinning in de 24 uur van Le Mans te vieren.

Tot 16 september treffen F1 23-spelers deze speciale designs aan in de Career, Time Trial en Grand Prix-spelmodi van de game. Deze designs vervangen de gebruikelijke Ferrari-livery tijdelijk. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: