fbpx

Shadows of Change-DLC is nu uit voor Total War: WARHAMMER III

Het Shadows of Change DLC-pakket voor Total War: WARHAMMER III, dat drie nieuwe Legendarische Lords toevoegt is nu beschikbaar.

Je kan rekenen op The Changeling voor Tzeentch, Yuan Bo, de Jade Dragon voor Grand Cathay, en Mother Ostankya voor Kislev met unieke campagne-mechanieken om uit te buiten, eenheden om aan te voeren en gevechtsvaardigheden om te gebruiken.

Dit alles aangevuld met extra content en bug fixes natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: