fbpx

Starfield knabbelt aan het succes van Baldur’s Gate 3 op Steam

Het zijn spannende tijden voor fans van RPG’s! Momenteel is het Baldur’s Gate 3 dat swingt als een tiet en iedereen naar huis speelt, maar er zijn kapers op de kust. En één van die kapers is niemand minder dan Bethesda’s Starfield. Lang geleden dat we nog eens hebben kunnen en mogen genieten van een spannende strijd tussen twee kleppers van formaat.

Baldur’s Gate 3 is reeds een poosje beschikbaar op pc, maar op 6 september kunnen ook PlayStation 5-gamers met de titel aan de slag. En Starfield? Bethesda’s space opera verschijnt 1 september op console, en pc. En dan kan de strijd om het gouden kroontje volop losbarsten.

Momenteel mag Baldur’s Gate 3 nog steeds aan de top staan, maar de verrassend positieve kritieken die Starfield te beurt vallen doen de populariteit van de game alleen maar stijgen.

We zijn alvast benieuwd wie deze battle of the RPG’s gaat winnen! Wie denk jij?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: