fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 34 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.


Praga

Ik beken: ik ben verslaafd aan Baldur’s Gate 3! En ik doe er een schepje bovenop: ik vind het beter dan Diablo IV. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou durven zeggen, maar kijk, de tijden veranderen.

Bij Fortnite is het nieuwe seizoen gestart, dus dat ga ik zeker eens checken. Qua series ben ik beieuwd naar de eerste afleveringen van Ragnarok op Netflix, en Ahsoka op Disney+ Laat het dus maar vollen bak regenen dit weekend zo dat ik niet hoef buiten te komen! 


MrRolfson

Games wordt helaas niet de topprioriteit dit weekend. Neen, alles staat in het teken van inpakken, want volgende week zaterdag zeg ik mijn tijdelijke huurhuis vaarwel en verhuis ik eindelijk naar m’n nieuwe woonst! Verhuisstress? Absoluut!

Af en toe uitblazen zal wel nodig zijn, en dan verplaats ik me naar een wereld waar ik geen verhuisdoos meer zal zien: die van de PS VR2-game Firewall Ultra. Benieuwd of ik heelhuids uit deze first person shooter geraak. Check dan binnenkort deze fijne website.


auron_sagara

Dit weekend zal bol staan van de magie en de verbanningen. Qua magie zal het er actievol aan toegaan in Immortals of Aveum. Ik ben volop bezig met de review en jullie mogen deze in de loop van volgende week verwachten op onze betoverende website.

Op het gebied van verbanningen ben ik dan weer bezig met de preview van Banishers: Ghosts of New Eden. De jacht op het beest is geopend en wanneer ik dit mormel heb verslaan, kunnen jullie mijn eerste indrukken hierover lezen.

Qua series ben ik alleen bezig met het voorlaatste seizoen van NCIS: L.A. Met het vrouwtje zijn we nog steeds in de ban van Supernatural.


Jim

Na mijn avonturen op Pukkelpop en het merendeel aan uren in de Boiler Room richt ik de aandacht terug op de stapel games die me liggen aan te staren. Dit weekend investeer ik vooral terug tijd in Diablo IV.

Na Ratchet and Clank: Rift Apart staat er opnieuw een platformer op het programma namelijk Boti: Byteland Overclocked. Mijn bevindingen kunnen jullie binnenkort lezen op Pragalicious!

Qua series ben ik nog steeds niet aan het einde gekomen van The Office. Van een backlog gesproken? Toch eens uitkijken dit weekend?


Frumberto

De Battle Pass van Diablo IV is bijna binnen en ik moet zeggen dat het niet langer hoefde te duren, de bore-out ligt niet ver af. Begrijp mij niet verkeerd, Diablo IV is een leuk spel maar dan wel maar max 1 à 2 uur per dag.

The Bear heeft intussen een tweede seizoen en is een fantastische serie die je kan bekijken op Disney+, voor iedereen eigenlijk een must see.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: