fbpx

Survival game Endzone 2 aangekondigd

Gentlymad Studios kondigt een vervolg aan op hun post-apocalyptische koloniesim Endzone – A World Part aan. Deze krijgt als titel, hou u vast, Endzone 2 mee.

Dit vervolg neemt ons mee naar een kolonie van survivors waarin we het hoofd moeten bieden aan een meedogenloze omgeving, bewoonbare gebieden moeten ontdekken en herbevolken en moeten overleven om de laatste overblijfselen van de mensheid te beschermen. Om deze aankondiging te vieren, voegt Gentlymad Studios ook een kleine update toe aan Endzone – A World Apart.

Endzone 2 combineert elementen van survival en het bouwen van steden om een nieuwe en unieke draai aan deze bekende genres te geven. Spelers kunnen vrij hun startpunt kiezen en zich op verschillende locaties wagen die waardevolle en unieke grondstoffen en buit verbergen. Ze kunnen ook meerdere nederzettingen creëren en beheren en vechten tegen de meedogenloze en steeds veranderende omgeving.

Check hier onze review van Endzone – A World Apart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: