fbpx

Free-to-play PvP hack & slasher Warhaven komt in september naar early access

Bij het volgen van gamescom ONL was ik meteen onder de indruk van de beelden die we te zien kregen van Warhaven. Ik had zo’n beetje een Dark Souls, Lords of the Fallen meets Chivalry vibe. En toen vielen de woorden cinematic, free-to-play en begon ik te twijfelen. Maar misschien is die twijfel ongegrond natuurlijk…

Warhaven is een free-to-play PvP middeleeuwse fantasy-brawler waarin twee teams van elk maximaal 12 spelers het tegen elkaar opnemen in epische, op doelstellingen gebaseerde gevechten.

De oorlog tussen de Alliance en de Mara domineert de wereld van Herath. Krijgers gewapend met zwaarden, speren, knotsen en andere woeste wapens trekken harnassen aan om hun rivalen te verslaan en controle te krijgen over belangrijke tactische punten.

Succesvolle strijders kunnen machtige Onsterfelijken worden wiens ongelooflijke krachten het tij van de strijd kunnen doen keren. Bereid je voor op een bloedbad in grootschalige gevechten in teams die je vaardigheden en teamwork op de proef stellen.

Nexon heeft aangekondigd dat Warhaven op 21 september Early Access op Steam lanceert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: