fbpx

Combat staat centraal in eerste trailer voor Persona 5 Tactica

Er is een nieuwe trailer voor de strategische RPG Persona 5 Tactica van ATLUS. De trailer, toont gameplay en biedt een voorproefje van de technieken die spelers onder de knie moeten krijgen om hun vijanden te verslaan.

Leer hoe je het tij van het gevecht kunt keren met een Triple Threat Attack, ontgrendel vaardigheden in het vaardighedenschema en meer. Persona 5 Tactica biedt vijf moeilijkheidsinstellingen, van veilig tot genadeloos, zodat zowel nieuwkomers als strategische RPG-veteranen een uitdaging kunnen vinden die het beste bij hen past. 
 
In de trailer wordt het DLC Challenge Pack “Repaint Your Heart” getoond, met nieuwe spelregels, nieuwe gevechten met dynamische levels en twee extra personages: Goro Akechi en Kasumi Yoshizawa!
 
Persona 5 Tactica wordt 17 november 2023 uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: