fbpx

Blasphemous 2 is nu beschikbaar

The Game Kitchen en Team17 Digital lanceren vandaag de Metroidvania Blasphemous 2 op Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Met een nieuw ontwaakte boeteling dompelt Blasphemous 2 ons onder in een eindeloze cyclus van leven, dood en wederopstanding terwijl ze het opnemen tegen monsterlijke vijanden en onvoorstelbare uitdagingen om de voorspellende geboorte van een nieuw Wonderkind te stoppen.

Met drie unieke wapens en een verbeterde set vaardigheden moeten spelers deze nieuwe middelen gebruiken om te overleven en een land te verkennen dat vastbesloten is om ze terug naar hun graf te sturen. Ondertussen verzamel je verhaalelementen, onthul je lang vergeten geheimen en ontwijk je de laatste omhelzing van de dood.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: