fbpx

Schrijf je eigen geschiedenis in Ara: History Untold

Verschillende volkeren om uit te kiezen maar voor je dit doet begin je te bouwen vanaf het begin. En dan bedoeld Oxide Games echt letterlijk vanaf het begin.

In Ara: History Untold ga je aan de slag op een lap grond die uiteindelijk omgetoverd wordt in een bruisende metropool.

Voor dit doel zal je moeten vechten want er liggen vijanden op de loer die je uit balans willen brengen. Intense veldslagen, immense standbeelden van goden en uiteindelijk een economierijke moderne stad.

Heel wat te doen dus in deze game! Ara: History Untold verschijnt volgend jaar op PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: