fbpx

Fort Solis nu beschikbaar op PS5 en PC, vanaf 26 oktober ook op Mac

Fort Solis

Goed nieuws voor al wie reikhalzend uit keek naar Fort Solis, de eerste game van de Poolse ontwikkelaar Fallen Leaf. De game is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 5 en PC. Wie de game op een Mac wil spelen, moet nog even geduld hebben tot 26 oktober.

Fort Solis is volgens de ontwikkelaar een meeslepende, verhaalgedreven thriller die zich afspeelt op de rode planeet. Het hoofdpersonage Jack reageert op een vreemde noodoproep van een afgelegen mijnbasis en komt aan bij het donkere en verlaten Fort Solis.

Met een storm in aantocht gaat hij in al zijn wanhoop naar binnen om contact proberen te leggen. Naarmate de nacht vordert escaleert de situatie, loopt alles uit de hand en ontrafelt het mysterie rondom het lot van de bemanning zich langzaam maar zeker.

High_LordWolnir speelde de game al voor de release en was best onder de indruk van deze korte, maar krachtige game. Je leest er alles over in zijn review.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: