fbpx

Bulletstorm VR verschijnt 14 december op PSVR2, Meta Quest 2 en Steam VR

Wie herinnert zich nog het geweldige, en gewelddadige, Bulletstorm, ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly uit 2011? Wat een fantastische game was me dat zeg. Binnenkort kunnen we het allemaal zo’n beetje herbeleven, of ontdekken, en dat in VR.

Bulletstorm VR plaatst ons in de boots van voormalig Dead Echo Squad Leader Grayson Hunt, terwijl hij zich een weg vecht door de verlaten vakantieplaneet Stygia in VR.

Ga op een komische, ultragewelddadige reis terwijl Grayson en zijn bemanning proberen te overleven en wraak proberen te nemen op de corrupte generaal Sarrano.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: