fbpx

Zit er een nieuwe Tomb Raider aan te komen?

Wordt het is geen tijd voor een nieuwe titel in de Tomb Raider-saga? Absoluut als je het mij vraagt! Lara Croft is immers een van die iconen die je, net als Mario, Zelda, Drake, Master Chief en een pak anderen niet kan (blijven) negeren.

Volgens bepaalde bronnen zou er wel eens een aankondiging in de pijplijn kunnen zitten een dezer dagen.

Een nieuwe update op de Tomb Raider-website nodige gamers immers uit om zich te registreren voor de nieuwsbrief. Zo blijven ze als eerste op de hoogte van “breaking news met betrekking tot de Tomb Raider-franchise, waaronder “beloningen, exclusives, merch, releases en meer“.

En met Gamescom voor de deur is alles mogelijk…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: