fbpx

Dodelijke leugens in Lies of P cinematic trailer

Lies of P

Gamescom staat voor de deur, en dat is het moment bij ontwikkelaars en uitgevers om hun op stapel staande games in de verf te zetten. Een van die games is de soulslike Lies of P.

Lies of P is geïnspireerd op het bekende verhaal van Pinokkio en is een actie-Souls-achtig spel dat zich afspeelt in de donkere, op de Belle Époque geïnspireerde stad Krat. Krat, ooit een prachtige stad, is een levende nachtmerrie geworden nu dodelijke poppen amok maken en een plaag het land teistert.

Speel als P, een marionet die zich een weg door de stad moet vechten op zijn niet aflatende reis om Geppetto te vinden en eindelijk mens te worden. Lies of P presenteert een elegante wereld vol spanning, diepgaande gevechts- en personage-aanpassingssystemen en een aangrijpend verhaal met interessante verhaalkeuzes waarin P menselijker wordt naarmate er meer leugens worden verteld. Onthoud wel: in een wereld vol leugens is niemand te vertrouwen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: