fbpx

Call of Duty: Modern Warfare III – Gameplay Reveal Trailer

Call of Duty Modern Warfare III

Fans van Call of Duty zitten reeds op hete kolen. Ze moeten immers niet meer zo lang wachten op de nieuwe telg in de reeks. Na 2 komt 3, dat hebben we geleerd op school, en dus krijgen we na Modern Warfare 2 binnen een paar maanden Modern Warfare 3.

Hoog tijd dus om kennis te maken met de gameplay van Modern Warfare 3.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: