fbpx

THQ Nordic kondigt Titan Quest 2 aan

Wie herinnert zich nog Titan Quest uit 2006? Deze actie-RPG leek heel hard op Diablo en was gebaseerd op de Griekse mythologie. Ik was een grote fan en heb de game destijds platgespeeld. Helemaal mijn ding.

Nu heeft THQ Nordic tijdens zijn showcase Titan Quest 2 aangekondigd voor pc en consoles.

Nemesis, de godin van de vergelding, is losgeslagen. Ze corrumpeert de Threads of Fate en veroordeelt iedereen die zich tegen haar verzet tot een eeuwige straf. Pak je wapen op, vecht samen met goden en verander het lot zelf in Titan Quest 2, een actie-RPG geïnspireerd op de Griekse mythologie.

Keer terug naar de klassieke, op mythologie geïnspireerde setting van Titan Quest in deze actie-RPG van de makers van SpellForce 3. Met een flexibel personagesysteem, vette loot, uitdagende gevechten en online multiplayer.

Ook nu kiest het team wederom voor een een top-down actie-rpg met een setting die draait om Griekse mythologie. Qua spelmodi kan je zowel solo als in coöp het avontuur opzoeken.

Als grote fan van het origineel ben ik nu al razend benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: