fbpx

Skate door de riolen in Session: Skate Sim

De Ninja Turtles houden van skateboarden! Daarom dat ze vanaf nu speelbaar zijn in Session: Skate Sim, en dat dankzij een gratis update die nu beschikbaar is.

De Ninja Turtles zijn in Session: Skate Sim gearriveerd om de release van de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem-film in de verf te zetten.

Dit doen ze in stijl, en met een slice pizza in hun handen, op een speciale nieuwe locatie. Skateboarding-fans kunnen nu het rioolsysteem van New York als skatepark gebruiken, en dit in de gedaante van Leonardo, Michelangelo, Raphael en Donatello.  

Daarnaast is een gloednieuwe filter, geïnspireerd door de stijl van de game, toegevoegd aan de replay-editor, en werden een heleboel objecten en content toegevoegd aan dit eerbetoon aan de iconische franchise uit de jaren 80.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: