fbpx

Dracula is uit op bloed in The Last Voyage of the Demeter filmtrailer

Heeft de ultieme vampier, Vlad de Spietser, ook bekend als graaf Dracula nu echt bestaan of niet? Ik weet het niet… Feit is wel dat de legende van dit bloeddorstig heerschap garant stond voor een pak films, series en films. The Last Voyage of the Demeter is de volgende in het rijtje.

De Demeter was een Russisch zeilschip dat verantwoordelijk was voor het overbrengen van de vampier graaf Dracula van zijn thuisland Walachije naar de kustplaats Whitby in Engeland. De boot had een minimale bemanning die bestond uit alleen de kapitein, twee officieren en vijf bemanningsleden.

Wanneer de Demeter eindelijk voor de kust van Engeland aankomt, is het een verkoold, verlaten wrak. Er is geen spoor van de bemanning…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: