fbpx

Nieuwe gameplay trailer voor sci-fi thriller Fort Solis

Fort Solis

Ontwikkelaar Fallen Leaf heeft in samenwerking met Dear Villagers een gloednieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor hun aankomende filmische sciencefictionavontuur Fort Solis, voorafgaand aan de lancering op PlayStation 5, pc en Mac op 22 augustus.

Deze nieuwste trailer laat het speelveld, de setting en de personages van Fort Solis zien, met een intro van hoofdrolspeler Roger Clark (Arthur Morgan in Red Dead Redemption 2).

Als ingenieur Jack Leary moet je reageren op een noodsignaal te midden van een zandstorm in de bloedrode woestenij van de Marswoestijn. Verken het station Fort Solis in je eigen tempo en verzamel aanwijzingen uit de bunkers, laboratoria, bemanningsverblijven en het ruige, stormachtige oppervlak om te begrijpen welk raadselachtig lot de bewoners is beschoren.

Naarmate de nacht langer wordt, escaleren de gebeurtenissen, lopen ze uit de hand en wordt het mysterie over wat er echt aan de hand is steeds groter.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: