fbpx

Blizzard Entertainment rolt volgende week opnieuw grote patch voor Diablo IV uit

diablo-iv.jpeg

Het eerste seizoen van Diablo IV ging intussen twee weken geleden van start. Dat betekent echter niet dat men bij Blizzard Entertainment op zijn lauweren blijft rusten. Volgende week wordt er namelijk alweer een nieuwe patch uitgerold. 

Season of the Malignent ging op 20 juli van start. Hiermee gepaard ging de uitrol van Patch 1.1.0. Blizzard Entertainment kreeg heel wat kritiek te verduren over de veranderingen die deze patch met zich meebracht. In World Tier III en IV is de game veel moeilijker geworden en kan er veel minder XP gegrinded worden. Ook werden alle speelbare klassen minder sterk gemaakt. Vooral de Sorcerer en Barbarian waren het grootste slachtoffer. De kritiek was zo hevig dat Blizzard Entertainment besloot om één week later, op 28 juli, een Season of the Malignent Campfire Chat te organiseren om uitleg over de veranderingen te geven. Tijdens deze Campfire Chat liet de ontwikkelaar ook weten niet blind te zijn voor de massale feedback die het ontving over Patch 1.1.0 en kondigde het meteen heel wat veranderingen aan.  

Die veranderingen komen op 8 augustus naar de game. Deze dag zal Patch 1.1.1 uitgerold worden op alle platformen. De patch notes werden wel al gepubliceerd door Blizzard Entertainment. Met deze patch zorgt de ontwikkelaar ervoor dat de overlevingskansen van Sorcerers tijdens de late-game heel wat groter worden en dat algemene spelervaring met de Barbarian een stuk aangenamer wordt. Verder worden alle klassen verder gebalanceerd en worden deze een beetje sterker. Dit omdat er nu veel meer monsters aanwezig zullen zijn in Nightmare Dungeons en in Helltide. Bosses vanaf level 60 zullen ook meer health hebben.  

Hieronder som ik nog een aantal andere belangrijke veranderingen op:

  • Bosses vanaf level 35 droppen gegarandeerd een Legendary Item
  • Treasure Goblins vanaf level 15 droppen gegarandeerd een Legendary Item
  • Legion Events droppen vanaf level 35 gegarandeerd een Legendary Item

  Je kan de volledige patch notes hier terugvinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: