fbpx

Multiplayer-games in de kijker tijdens het Multiplayer-Festival op Nintendo Switch

Nintendo Switch Multiplayer Festival 2023

De Nintendo Switch is volgens Nintendo de ideale console om samen met vrienden of familie games te spelen. Om dat statement kracht bij te zetten organiseren ze het Multiplayer-Festival.

Tijdens dit festival kunnen we dubbele gouden punten verdienen bij aanschaf van bepaalde games voor de Nintendo Switch, terwijl honderden multiplayer-games met korting te koop zijn. Daarnaast kunnen leden van Nintendo Switch Online gratis drie multiplayer-games voor de Nintendo Switch spelen van 25 augustus tot het einde van het festival. Het festival begint op dinsdag 1 augustus om 10:00 uur en eindigt op donderdag 31 augustus.

De gouden-punten-actie begint op dinsdag 1 augustus om 10:00 uur en eindigt op woensdag 16 augustus om 23:59 uur. Spelers verdienen gouden punten wanneer ze games aanschaffen voor de Nintendo Switch. Ze kunnen die punten vervolgens inwisselen voor korting op volgende aankopen in de Nintendo eShop. Nintendo Switch Online-leden kunnen bij aanschaf van sommige multiplayer-games, waaronder Nintendo Switch Sports, Super Smash Bros. Ultimate en Mario Kart 8 Deluxe, 20% van de aankoopwaarde terugkrijgen in gouden punten. Alle andere gebruikers kunnen bij deze games 10% in gouden punten terugkrijgen.

Deze actie wordt gevolgd door de Multiplayer Sale, met kortingen op honderden multiplayer-games, die loopt van donderdag 17 augustus om 00:00 uur tot zondag 27 augustus om 23:59 uur. Tot de afgeprijsde titels behoren: Animal Crossing: New Horizons, waarin je vertrekt naar een onbewoond eiland om nieuwe vrienden en mogelijkheden te ontdekken, Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise, waarin spelers met Lottie en haar team van het resortplanbureau de ideale vakantiehuizen ontwerpen, Luigi’s Mansion 3, waarin spelers met angsthaas Luigi een geestige missie aangaan om Mario en zijn vrienden te redden; Kirby Star Allies, een kleurrijk platformavontuur waarin een team van maximaal vier spelers door Dream Land kan reizen en kopieerkrachten kan combineren om spectaculaire speciale acties uit te voeren en zelfs nieuwe krachten te krijgen, en Mario Party Superstars, met vijf klassieke spelborden uit het Nintendo 64-tijdperk en 100 minigames uit de hele serie, naast vele andere games.

Het Multiplayer-Festival wordt afgerond met Games op Proef, die beschikbaar zijn van vrijdag 25 augustus om 10:00 uur tot donderdag 31 augustus om 23:59 uur. Tijdens de Games op Proef kunnen leden van Nintendo Switch Online drie multiplayer-games gratis ontdekken en spelen. Welke games dit zijn, wordt aangekondigd op maandag 21 augustus op de Multiplayer-Festival-pagina.

Naast het terugverdienen van 20% in gouden punten, kunnen Nintendo Switch Online-leden tijdens het Multiplayer-Festival ook genieten van diverse andere voordelen, zoals het ontvangen van extra platina punten voor het spelen van bepaalde multiplayer-gamesmet online-functies, gratis expresslevering in de My Nintendo Store tot 31 augustus, of 50% korting op NES-controllers in de My Nintendo Store tot 16 augustus. Ga voor meer informatie over de voordelen voor Nintendo Switch Online-leden tijdens het Multiplayer-Festival naar de Multiplayer-Festival-pagina.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: